Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran birtakım incelemeler ve denetimler amacıyla Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Müdür Kayran, Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü’nde yürütülen ormancılık faaliyetlerini yerinde inceledi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü’ndeki inceleme ve denetimlerinde orman yangınlarına ilk müdahaleyi hızlandıracak, diğer ormancılık faaliyetlerinde de 3 orman işletme Şefliğince ve orman köylülerince yoğun olarak kullanılacak yeni yapılan köprüyü, karaçam gençleştirme sahalarını ve orman bakımı sahalarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yaptığı inceleme ve denetimlerde, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve Üretim İşçileri ile sohbet eden Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Dursunbey’in ormancılığın okulu olduğunu, burada çalışan personelin gelecekte ormancılık mesleğinde daha başarılı olacağını, bu bölgede yapılan çalışmaların kıymetinin bilinmesinin kendileri açısından faydalı olacağını dile getirdi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, İşletme Müdürü Muhammet Solmaz ve İşletme Şeflerine yürütülen ormancılık faaliyetlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, alınması gereken tedbirler ve üretim sahalarında uygulanacak teknikler hakkında gerekli talimatları verdi.

HABER: SERMİN ASLAN