Mahalle ziyaretlerine devam eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Hafta sonu mahallelerde düzenlenen hayırlara katılan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Kayaeli ve Bükdere Mahallelerini ziyaret eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kayaeli Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez hayrına katılarak vatandaşın sorunlarını birebir dinleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Kayaeli mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içinde düzenledikleri hıdrellez hayrına katıldık. Rabbim yapılan hayır ve duaları kabul etsin, değerli hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayaeli Mahallesinde düzenlenen Hıdırellez Hayrı sonrası Bükdere Mahallesini ziyaret eden Başkan Cankul, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve önerileri dinledi. Başkan Cankul, “Bükdere mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile hemhal olduk. Kıymetli hemşehrilerimize misafirperverlikleri ve gönülden sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN