Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, mesai gözetmeksizin her daim vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, hafta sonu mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Medrese Mahallesi’nde düzenlenen hayır yemeğine katılan Başkan Gaga sonrasında Yukarı Çakallar Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel yağmur hayrına katıldı.

Medrese Mahallesi’nde düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlar ile bir araya gelen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “Medrese Mahallemizde Bayram Tonga’nın ablası Fatma Atak’ın hayır yemeğine katılarak kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Bizleri ağırlayan mahalle muhtarımıza ve kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yukarı Çakallar Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur hayrına katılan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “Yukarı Çakallar Mahallemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur hayrına katılarak hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Aşımızı, ekmeğimizi, sevgimizi ve kardeşliğimizi paylaştık. Allah kabul etsin. Bizleri ağırlayan mahalle muhtarımıza ve kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN