AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Harmanlık Mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, seçimlere az bir süre kala mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Harmanlık Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Yavaş, “Tecrübemiz var, bilgi birikimimiz var, vatandaşlarımız heyecanlı, Sındırgımız heyecanlı” mesajını verdi.

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, Harmanlı Mahallesinde düzenlenen buluşmada vatandaşlar ile bir araya geldi. Meydan coşkuyla dolarken, Harmanlı Mahalle sakinleri Başkan Yavaş’a sloganlarla ve alkışlarla destek oldu. Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, Sındırgı’ya hizmet etmekten onur duyduğunu ifade ederek, “Cumhur İttifakı olarak bizlere gönül vermiş gönüldaşlarımız ile buluşarak 31 Mart Yerel seçimlerinde desteklerini istedik. Coşkulu karşılamaları için mahalle halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SERPİL YILDIZ