Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, seçimlere az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gece gündüz demeden Ayvalık ilçesinde ziyaretlerine devam eden Aday Gür, projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor.

Gündüz Ayvalık’ta hizmet veren işletmeleri ziyaret eden Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, akşamda mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Ziyaretleri sırasında konuşan Ali Gür; “Bugün farklı sektörlerde faaliyet gösteren önemli işletmeleri ziyaret ettik ve Ayvalık'ın geleceği hakkında önemli konuları masaya yatırdık. Komili Yağ Fabrikası ve Model Gözlük Fabrikası'nı ziyaret ederek işletme sahipleriyle bir araya geldik. İşletme ziyaretlerimizin ardından akşam saatlerinde Hamdibey Mahallesi'ndeki iftar programında, mahalle sakinleriyle buluştuk. Kahvehane programlarında halkla buluştuk. Beraberinde keyifli bir sohbet ortamında, Ayvalık'ın geleceği için neler yapılabileceğini konuştuk. Bugünkü etkinliklerimizde bizlere ev sahipliği yapan tüm işletmelere ve Hamdibey Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: SERMİN ASLAN