Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Dereköy, Mancılık, Değirmendere ve Orhanlar Mahallelerini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Dereköy, Mancılık, Değirmendere ve Orhanlar Mahallelerini ziyaret eden Balya Belediye Başkanı CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, vatandaşlara projelerini anlatırken talep ve önerileri de dinledi.

Dereköy, Mancılık, Değirmendere ve Orhanlar Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “Dereköy, Mancılık, Değirmendere ve Orhanlar Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Gönülden gönüle sohbetlerimizde, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dinledik. Mahallelerimizde yapacaklarımızı konuştuk. Birlikte dürüstlükle, çalışkanlıkla hizmete, geleceğin Balya’sı, Balya’nın da geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI DESTEK İSTEDİ

Vatandaşlar ile bir araya gelen ve projelerini anlatan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “Bu büyük coşkuyu, sevgiyi hep birlikte yaşadık. Gücümüze güç katan Balyalı hemşerilerimiz birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Yeni dönem Projelerimizi sunduğumuz proje tanıtım toplantımıza katılan desteklerini ve güzel dileklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlk günkü coşkuyla yürümeye devam ediyoruz. Yine birlikte başaracağız, Balya kazanacak” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN