Çamdibi ve Yarbaşı Mahallesini ziyaret eden Havran Belediye Başkanı ve AK Parti Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy, vatandaşlar ile projelerini paylaştı.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Havran Belediye Başkanı ve AK Parti Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Ersoy, göreve geldiği günden bugüne Havran’da yaptıklarını ve yeni dönemde seçilmesi dahilinde planladığı projeleri anlatmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Çamdibi Mahallesinde yoğun bir kalabalık ile karşılanan ve vatandaşlara projelerini anlatan Havran Belediye Başkanı ve AK Parti Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy, “Hemşerilerimiz ile tek yürek oluyor, emin adımlarla birlikte yürüyoruz.  Bu akşam Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız ve gönüldaşlarımız ile birlikte Çamdibi Mahallemizi ziyaret ettik. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. 31 Mart seçimlerinde zafer bu güzel birlikteliğin ve Cumhur İttifakının olacaktır” dedi.

Çamdibi Mahallesi ziyareti sonrası Yarbaşı Mahallesini ziyaret eden Başkan Ersoy, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Yarbaşı Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Havran Belediye Başkanı ve AK Parti Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy, “Yarbaşı Meydanında gerçekleştirdiğimiz mitingimizde coşkulu bir kalabalıkla hemşehrilerimizle buluştuk. Bizi yürekten destekleyen, meydanları dolduran, tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sevginiz, ilginiz ve birliğe olan inancınızla oluşturduğunuz bu muhteşem kalabalık, 31 Mart gecesindeki zaferimizi müjdeledi” dedi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU