Serçeören Mahallesinde iftar yemeğine katılan Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, projelerini paylaştı.

Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, Serçeören sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Ramazan ayının herkese bolluk ve bereket getirmesini dileyen Başkan Cankul, “Bu keyifli akşamda bizimle olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayında kurulan iftar sofralarında hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Cankul, Serçeören Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Cankul, iftar yemeğinden önce ve sonra hemşerileriyle bol bol sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen ve projelerini vatandaşlarla paylaşan Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Samimi, gönlü güzel ve misafirperver Serçeören mahallemizde kıymetli hemşehrilerimiz ile iftar programında buluştuk. Hemşehrilerimizin samimiyeti ve yaş almışlarımızın duaları bizleri mutlu ediyor. Kıymetli hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dileriz" dedi.

HABER: SERMİN ASLAN