Yaya Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, projelerini anlattı ve kendisine destek istedi.

Seçime az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Yaya Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’a Yaya Mahallesi ziyaretinde Balıkesir AK Parti Milletvekili İsmail Ok’ta eşlik etti.

Yaya Mahallesi sakinlerine Gömeç için planladığı projelerini anlatan Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, “Proje ve hizmetlerimizi paylaşırken, her bir hemşehrimizin görüşlerini ve taleplerini ön planda tutuyoruz. Çünkü bu şehir hepimizin, bu gelecek ise hepimizin ortak paydası. Birlikte, güçlü bir şekilde, Gömeç'imizi daha da güzelleştirmek için çalışacağız” dedi.

Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Arslan, “Yaya Mahallemizdeyiz. Balıkesir AK Parti Milletvekilimiz ayın İsmail Ok ve İlçe Başkanlarımızla beraber bu akşam Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hemhal olduk. En büyük mutluluğumuz hemşehrilerimizle olan samimiyetimiz ve içten muhabbetimiz. Yeni Gömeç'e emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

HABER: SERPİL YILDIZ