Özel Mini Kulüp Anaokulu, "İyiliğe İmza Atan Güçlü Kadınlar Projesi" ile hem OBİDEV’e destek oldu hem TEV’e bağışta bulunarak Türkiye’nin aydınlık yüzü gençlerin eğitimine katkı sağladı.

Balıkesir’de eğitime verdiği önem kadar sosyal sorumluluk projelerine sağladığı desteklerle dikkat çeken Özel Mini Kulüp Anaokulu, son olarak Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile önemi bir projeyi daha hayata geçirmenin mutlu gururunu yaşıyor.

Özel Mini Kulüp Anaokulu’nun hazırladığı "İyiliğe İmza Atan Güçlü Kadınlar Projesi" kapsamında okulun kadın velileri 8 Mart Kadınlar Günü programında bir araya geldi.

Kalina Davet Salonunda gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelir ile Türk Eğitim Vakıfı aracılığıyla ülkemizin geleceği gençlerin eğitim masraflarında kullanılacak. Etkinlikte ayrıca OBİDEV’in hazırladığı elişi çantalar satın alınarak OBİDEV’e destek sağlandı.

Projede görev alan sınıf temsilcilerinden oluşan proje komisyonu ve Özel Mini Kulüp Okul Kurucu Müdürü Işıl Asar’a sağladığı desteklerden dolayı TEV Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar tarafından Vakıf Teşekkür Belgesi takdim edildi. TEV Şube Başkanı Bayraktar, daha önceden de TEV’e katkı ve bağışlar sunan okul yönetici, idarecisi, öğretmen ve velilerine teşekkürlerini sundu.

Düzenlenen gece önce workshop, ardından eğlenceyle devam etti. Okul velileri ve misafirler programa yoğun katılım ve ilgi gösterdi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK