Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü, tarafından 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü tarafından yürütülen 4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama Otelinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin programında; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feray Köçkar açılış konuşması gerçekleştirdi.

Programın ilk gününde Prof. Dr. Engin Ulukaya, Prof. Dr. Yasemin Başbınar ve Prof. Dr. İsmail Öçsoy’un, ikinci gününde Prof. Dr. Kemal Sami Korkmaz, Prof. Dr. Nilüfer Çinkılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Ferah Cömert Önder’in sunumları düzenlenecek. 2 gün sürecek kongrede, Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrencilerinin de sözlü ve poster sunumları yer aldı.

 

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER